Manchester United započeo pregovore sa PSG-om i Neymarom!

Kao grom iz vedra neba

Manchester United započeo pregovore sa PSG-om i Neymarom!

Esmer Oštraković

Pregovori između Manchester Uniteda i Paris Saint-Germaina oko iznenađujuđeg transfera Neymara su započeli. Tako barem tvrde francuski mediji.

Naime, novinari L'Equipea tvrde da, nakon što su uspostavljeni prvi kontakti prije nekoliko dana, klubovi su sada počeli i zvanične pregovore.

Neymar koji ima 31 godinu želi da napusti ekipu PSG-a na kraju sezone, a u ovaj tim je stigao prije šest godina iz Barcelone za 222 miliona eura.

Iz PSG-a su jasni da neće biti prepreka Neymaru, te će ga veoma rado pustiti da promjeni sredinu i da ode u Manchester United.

Njegov trenutni ugovor sa PSG-om ističe 2027. godine, ali on više nije njihov prioritet, nego je to sada Mbappe.

Zanimljivo je da je "glavni" u pregovorima igrač Manchester Uniteda, Casemiro, koji nagovara Neymara da se pridruži Manchester Unitedu.

Naredne sezone će ovaj tim igrati u Ligi prvaka i naravno to je jedna od pozitivnih stvari jer sigurno da Brazilac ne bi ni razmišljao o potpisu za klub koji ne igra u ovom takmičenju.

Erik ten Hag bi htio dovesti Neymara na posudbu, te ga zatim otkupiti, ali PSG želi da ga odmah proda i tako se riješi njegove velike plate.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pregovori su počeli i ostaje da vidimo kakav će konačan ishod biti, ali sigurno da se informacija pojavila kao grom iz vedra neba.

Navijači Manchester Uniteda bi bili presretni ukoliko bi Neymar potpisao, a sigurno da bi i u PSG-u bili sretni jer ga u posljednje vrijeme i ne vole previše.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

matej1996
Kad pogledamo kako igraju sancho i rashford.. toplo hladno,jos pogledamo da je izbor novih igraca jako uzak,nebi bilo lose ga uzeti na posudbu,vjv bi donio kvalitetu uz Brunu i Casemira..
0 0
user1676286668
Još kad bi i hazarda doveli to bi im bio pun pogodak....bacanje para
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi