6

Komentari (6)

lalinjo
@rock3 haahahahahahahahaahahah.....aj lovi ribu i ostavi se komentiranja nogometa,možeš zajedno sa kenjarom pratiti šah
user1652028573
Brazil je bio jako naivan,nije normalno da vodiš i onda ti protivnik dvije minute prije kraja utakmice istrči kontru.
lalinjo
Brazil je jedno od ugodnih iznenađenja ovoga prvenstva,uspio je viceprvaka svijeta dovesti do produžetaka u kojima je čak i vodio.Iskrene čestitke mladim talentima i njihovom treneru.
King_Kenny
@lalinjo ...1 sut u okvir gola za 120 minuta...pa to su veci nafakasi i od Real Madrida u proslom finalu LP,oni su isto imali 1 sut,ali u 90 minuta igre...
lalinjo
Perišićeva šansa,Brozovićeva šansa....itd...,pa šta si mislio da će biti 100 šansi protiv Brazila,bilo koja ekipa koja se otvori primila bi 3 komada,nogomet se igra taktikom,a ne dojmom,pogotovo na turnirima kao što je SP,ali to je za tebe i takve znastvena fantastika da shvatite.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.