Neymar mora Barceloni vratiti 6,7 miliona eura
EPA

Sud u Španiji donio odluku

Neymar mora Barceloni vratiti 6,7 miliona eura

Brazilskom fudbaleru Neymaru nije prošla tužba protiv Barcelone.

Ofanzivac Paris Saint-Germaina žalio se kako mu je Barcelona dužna 43,6 miliona eura na ime produženja ugovora, no sud u Španiji je stao na stranu Blaugrane.

Španci su odbacili tužbu Neymara koji na kraju ne samo da će ostati bez traženog iznosa, nego će morati i da Barceloni vrati 6,7 miliona eura.

U međuvremenu Katalonci su se oglasili saopštenjem za javnost u kojem su apladudirali presudi na koju će Neymar moći i da uloži žalbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Klub će i dalje čvrsto braniti svoje legitimne interese", poručili su iz Barcelone.

Neymar je novac tražio za lojalnost nakon što je s Barcelonom prije odlaska u PSG produžio ugovor, ali kako je godinu dana kasnije isforsirao svoj odlazak, na drugoj strani utvrdili su da su sve obaveze nevažeće. S tim se na kraju složio i sud.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Sad se definitivno neće vratiti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi