Neymar u suzama nakon razgovora s Titeom

Otvorio se selektoru Brazila

Neymar u suzama nakon razgovora s Titeom

Edmir Škorić

Brazilski Globoesporte tvrdi da je Neymar imao jedan poduži sastanak sa selektorom brazilske reprezentacije Titeom, a nakon svega se rasplakao.

Nije ovo baš period u kojem Neymar uživa. Štaviše, nedavno je ostao bez kapitenske trake u reprezentaciji Brazila, imao povredu koljena, ali to je ništa naspram optužbi nepoznate djevojke da ju je silovao 15. maja u Parizu.

Neymar prolazi kroz jedan jako težak period, pa je odlučio da razgovara s Titeom u nedjelju prije treninga reprezentacije.

"Neymar je Titeu govorio o incidentu i optužbama za silovanje, a kasnije je plakao. Rekao je da je umoran od zabluda, a zatim je tražio da normalno trenira kako bi mu olakšalo to što se nalazi u društvu saigrača", objavio je Globoesporte.

To je bio prvi razgovor između PSG-ove zvijezde i selektora Brazila nakon svih negativnih dešavanja i optužbi na njegov račun.

Tité je rekao da je zadovoljan ishodom tih razgovora s bivšim napadačem Barcelone:

"S njim sam imao dva razgovora, a oni ostaju među nama. Znamo o čemu govorimo, nema poluistina. Moramo ipak da ostanemo usredotočeni na posao i da malo maknemo po stvari sve ono što se dešavalo", poručio je Tite.

U brazilskom kampu pokušavaju da izoliraju igrače iz medijskog cirkusa oko Neymara, koji je na treningu ipak pokušavao da isključivo uživa u nogometu i da zaboravi na sve kontroverze kojima je okružen.

Neymar mora ostati psihički jak jer će sigurno biti potreban Brazilu na Copa Americi, kao i PSG-u u narednoj sezoni.

Top Komentari

MirzaBarucic
Veli Tite: Primijetio sam uzrujalost kod Neymara i prije razgovora. Dok smo išli prema mojoj kancelariji neko je s leđa pokosio Neymara koji je od siline pada zaplakao.
0 0
Emir
Znao sam da je gay.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije