Neymar: Ne razmišljam o odlasku iz Barcelone

Ništa od Reala i Cityja

Neymar: Ne razmišljam o odlasku iz Barcelone

Teme:

Neymar je u izjavi za inostrane medije kazao da nema namjeru napuštati Barcelonu.

Brazilski reprezentativac u posljednje vrijeme se sve češće dovodi u vezu sa Manchester Cityjem i Real Madridom, međutim šanse da napusti Camp Nou u skorije vrijeme su minimalne i to je potvrdio i sam Neymar. 

"Važna stvar u fudbalu je da imaš dobre saigrače, a u Barceloni su najbolji. Veoma sam sretan ovdje, osjećam se kao kod kuće. Ne vidim sebe kako napuštam Barcelonu u skorijem periodu", izjavio je Neymar. 

Neymar ističe da mu je zadovoljstvo sarađivati sa Messijem i Suarezom.

"Obojica su moji veliki prijatelji, iako više vremena provodim sa Messijem. Uvijek se odlično zabavljamo, na terenu i van njega. Mi smo nevjerovatan trio", zaključio je Neymar na kraju razgovora.

Neymar je ove sezone u španskom prvenstvu postigao 20 golova i pritom upisao 14 asistencija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi