Neymar neće igrati na Copa Americi

Bit će pošteđen

Neymar neće igrati na Copa Americi

Edmir Škorić
Teme:

Iz FC Barcelona žele da Neymar ne igra na Copa Americi za reprezentaciju Brazila.

Pred brazilskom reprezentacijom je naporno ljeto - sudjelovat će na Olimpijskim igrama u Riju i na Copa Americi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Stoga su opravdano u Barceloni zabrinuti, pa traže od Brazilskoga nogometnog saveza da poštedi njihovog ponajboljeg igrača makar jednog natjecanja.

To će značiti da će Neymar propustiti Copa Americu, obzirom da svakako ne želi ne igrati na Olimpijadi pred vlastitom publikom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iz Barcelone će još raspravljati na tu temu s Brazilskim savezom, ali vjeruje se da će Neymar biti oslobođen Copa Americe i da će biti pošteđen duplih napora u pauzi između dvije klupske takmičarske sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi