Suarez i Neymar se kladili u hamburger

Zanimljiva opklada...

Suarez i Neymar se kladili u hamburger

Reprezentacija Urugvaja će u petak odmjeriti snage sa Brazilom u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Urugvajski selektor u ovoj utakmici neće moći računati na Godina iz Atletico Madrida koji je zadobio povredu, a okršaj sa Brazilom će ujedno obilježiti i povratak Luisa Suareza koji je bio suspendovan više od godinu dana od reprezentativnih utakmica. 

Uoči utakmice na konferenciji za medije Luis Suarez je bio vrlo raspoložen.

"Imam opkladu sa prijateljem Neymarom. Čija reprezentacija pobijedi, taj će dobiti hamburger", našalio se Suarez pred prisutnim novinarima i dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"On je veliki timski prijatelj i uvijek je raspoložen za šalu", kazao je Suarez i potom dodao da će ostati prijatelj i suigrač sa Neymarom kako god završila kvalifikacijska utakmica između Urugvaja i Brazila. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi