Neymar ni korner ne može izvesti na miru

Muke za Brazilca gdje god se okrene

Neymar ni korner ne može izvesti na miru

Otkako se vratio na teren, Neymar briljira. U 5. kolu Ligue 1 je u posljednjim trenucima meča donio PSG-u pobjedu nad Strasbourgom, dok je sinoć to isto učinio u derbiju sa Lyonom.

Bio je Neymar strijelac sjajnog gola za 0:1 u 87. minuti, ali ni to nije dovoljno da mu navijači PSG-a oproste to što je ljetos svim silama želio napustiti Park prinčeva i vratiti se u Barcelonu.

Osim što nije omiljen kod navijača svog tima, omražen je i među navijačima, vjerovatno, svih ostalih ekipa u Francuskoj.

Tako se sinoć našao na meti navijača Lyona. Naime, dok se spremao da izvede korner oni su ga počeli gađati različitim predmetima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prema njemu je poletio veliki broj predmeta sa tribine, pa je i izvođenje kornera potrajalo dok se navijači nisu smirili...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi