Neymar potpisuje ugovor do 2026. godine

Postignut dogovor

Neymar potpisuje ugovor do 2026. godine

E. Škorić

Francuski mediji tvrde da je Neymar postigao konačan dogovor s PSG-om o nastavku saradnje.

Prošle godine Neymar je pokušavao da napusti PSG i vrati se u Barcelonu, ali stvari su se uveliko promijenile i Brazilac želi ostati narednih godina član francuskog prvaka.

Nakon mjeseci pregovora, dvije strane postigle su dogovor i Neymar će navodno potpisati bogat ugovor do ljeta 2026. godine.

Neymar je prije nekoliko dana napunio 29 godina, tako da novi ugovor znači da će najvjerojatnije završiti karijeru u PSG-u.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trenutni ugovor s PSG-om na snazi je do ljeta 2022. godine, a Brazilac trenutno zarađuje 31 milion eura godišnje. Prema novom, ta cifra će sigurno biti još veća.

Top Komentari

Mele
Niko ga nece, a i nema para da ga plati, na kraju i ne vrijedi tolike milione koliko misle da bi trebalo dobiti od prodaje. Ostani tu gdje si i uzivaj u arapskim milionima. City, Barsa, Real, United, niko i nije zainteresovan za tebe. Mbappe i Haaland su buducnost, ako jedan ode u Real, drugi u Barsu, bice nastavak Ronaldo - Messi..Ako oba odu u jedan klub, dominacija u narednoh deset godina sigurno.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi