Neymar o razgovoru s Tuchelom: "To što sam rekao je bila šala..."

Otkrio šta je rekao treneru PSG-a

Neymar o razgovoru s Tuchelom: "To što sam rekao je bila šala..."

Paris Saint-Germain sinoć je na Parku prinčeva uvjerljivo slavio protiv Crvene zvezde u utakmici 2. kola Lige prvaka.

Tuchelovi izabranici su crveno-bijelima ujedno nanijeli i najteži evropski poraz u historiji kluba, a prvo ime susreta očekivano bila je brazilska megazvijezda Neymar.

Neymar se naprosto poigravao s beogradskim klubom i susret je završio s tri pogotka, od čega je posebno impresivan bio onaj posljednji kada je s nekih 25 metara iz slobodnjaka zakucao loptu u desne rašnje.

Odmah poslije trećeg pogotka Neymar je izašao iz igre, a prilikom izlaska s terena pažnju je skrenuo kratkim i očito ugodnim razgovorom s Tuchelom. Novinare je interesovalo šta je zapravo Brazilac rekao treneru Paris Saint-Germaina.

"Rekao sam mu da me ne izvodi, ali to je bila šala. Imam sjajan odnos s njim. Jasno je da želim uvijek da igram 90 minuta", rekao je Neymar, koji je očito želio još da muči Crvenu zvezdu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, uz Neymara mrežu Crvene zvezde su još pogađali Cavani, Di Maria i Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi