Neymar otkrio Messiju da li će igrati protiv Real Madrida?

Prema tvrdnjama španskih medija

Neymar otkrio Messiju da li će igrati protiv Real Madrida?

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar proteklog vikenda zadobio je nezgovnu povredu skočnog zgloba i prema svemu sudeći bit će primoran da propusti revanš osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Neymarova povreda došla je u najgori trenutak za PSG pred jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Toga je svjestan i Unai Emery koji će gotovo sigurno dobiti otkaz ukoliko i ove godine ispadne s PSG-om iz najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Francuski mediji donose različite informacije što se tiče težine Neymarove povrede. Njegov otac izjavio je da će Neymar van terena biti čak dva mjeseca, dok Emery tvrdi da vjeruje da će brazilski fudbaler biti spreman za revanš protiv Reala.

Španski Diario Gol, objavio je danas vijesti koje su obradovale navijače Parižana. Navodno, Neymar je razgovarao jučer s Lionelom Messijem kojem je otkrio da će igrati protiv Real Madrida bez obzira na sve. Brazilac je očito spreman da stisne zube kako bi pomogao svojoj ekipi, ali jasno je da bi na taj način rizikovao samo još težu povredu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukoliko Neymar odlučio da igra iako je povrijeđen to se sigurno neće svidjeti Brazilcima jer za nekoliko mjeseci očekuje nas Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi