Neymar poslao tajnovitu poruku: Novi projekat je ispred mene...
Neymar je ove sezone ostvario učinak od 20 golova i 11 asistencija u odigrana 24 meča (Foto: EPA)

Šta bi ovo trebalo da znači?

Neymar poslao tajnovitu poruku: Novi projekat je ispred mene...

M. Šljivak

Brazilac Neymar vratio se proteklog vikenda na teren nakon dva i po mjeseca pauze zbog loma metatarzalne kosti.

Najskuplji fudbaler svijeta se, usprkos činjenici da je povrijeđen, često povezivao sa odlaskom iz PSG-a, a kao novi tim se spominjao madridski Real.

Međutim, oba kluba, pa i otac brazilske zvijezde odbijali su sve navode o transferu, no Neymar se sada potrudio da špekulacije ponovo počnu.

Na Instagramu je objavio tajnu poruku za koju mnogi smatraju da je znak da ipak napušta Pariz ovog ljeta. Uz njegovu fotografiju na portugalskom je napisano: Stižem. Novi projekat je ispred mene, hvala, hvala, hvala...

Ipak, mnogo je vjerovatnije da se radi samo o novoj reklami koju bi uskoro mogao snimiti, ali svakako da je ovim učinio ono što najbolje radi, privukao je pažnju.

Neymarov otac otkrio planove za budućnost: Veliki klubovi uvijek sanjaju...

Brazilski napadač Neymar trebao bi ostati član PSG-a i nakon ove sezone, barem ako je vjerovati riječima njegovog oca i agenta.

Neymar je u PSG stigao na ljeto 2017. godine prije svega kako bi podigao trofej Lige prvaka, ali u prve dvije sezone je imao veliki peh jer je propuštao najvažniji dio zbog povrede.

Dosta se govorilo o tome da je Brazilcu dosta PSG-a i da sa 27 godina želi preći u novi klub kako bi tamo pokušao osvojiti titulu prvaka Evrope, ali čini se da te priče baš i nisu istinite.

Neymarov otac poručuje kako je želja njegovog sina ostanak u Parizu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Neymarova želja da pređe u PSG izražena je prije dvije godine, tako da navijači nemaju razloga za brigu. Neymar ne želi napustiti PSG, želi ostati ovdje i pomoći klubu da bilježi pobjede i osvaja trofeje", rekao je on i dodao:

"Imamo dug ugovor sa PSG-om, a tek je u toku druga sezona. Nismo još ni na pola ugovora, navijači moraju biti mirni. Glasine o odlasku će uvijek postojati, jer o fudbaleru kao što je Neymar veliki klubovi uvijek sanjaju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi