Svi su se brinuli za povrijeđenog Neymara, a šta je on radio nekoliko sati kasnije?

Jednostavno Brazilac

Svi su se brinuli za povrijeđenog Neymara, a šta je on radio nekoliko sati kasnije?

E. Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar se povrijedio tokom utakmice protiv St. Etiennea u nedjelju, pa je prije kraja napustio teren na nosilima.

Nije nimalo zgodno izgledalo kada je Neymar izvrnuo zglob. Činilo se da je riječ o teškoj povredi, on je sav u suzama iznesen s terena, no samo nekoliko sati kasnije, dok se cijeli svijet molio za njegovo zdravlje, on je uživao s prijateljima igrajući poker do kasno u noć.

Danas je nakon obavljenih pregleda ustanovljeno koliko će Brazilac odsustvovati s terena, a radi se o periodu od najmanje mjesec i po. Tako bi se sjajni ofanzivac na teren trebao vratiti sredinom januara naredne godine, a u međuvremenu propustit će utakmice protiv Nice, Lensa, Club Bruggea, Monaca, Lorienta, Lyona i vjerovatno Bresta.

On se i sam oglasio na društveni mrežama uz poruku da će se vratiti još jači i bolji i da mora sada podignuti glavu i krenuti naprijed, svjestan da se ovakve stvari u životu događaju.

Kako prenosi katalonski Sport, samo nekoliko sati nakon završetka utakmice, zvijezda Paris Saint-Germaina uhvaćena je na zabavi. Sudjelovala je na poker turniru koji je trajao mnogo sati, a za povredu očito nije mario. Cijela stvar izašla je na vidjelo nakon što je njegov prijatelj, pjevač Jotappe, na svom Instagram nalogu objavio fotografije i video s tuluma s Neymarom.

"Nargile, muzika i poker samo su neke od zabava kojoj se Neymar prepustio nakon teške povrede", piše Sport.

Čini se da je brazilski reprezentativac jedva dočekao ovakvu situaciju, pa da može da se opusti, a u posljednje vrijeme trpi žestoke kritike zbog slabije forme. Ove godine već je propustio devet utakmica. Ukupno ih je odigrao 14 ove sezone u svim takmičenjima te je postigao tri gola uz tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ugovor s PSG-om vrijedi mu do ljeta 2025. godine i uživa u statusu velike zvijezde. Nema sumnje da je izuzetan nogometaš, no kao i većina Južnoamerikanaca, naročito Brazilaca, ponekada se previše opusti...

Top Komentari

denimen9
Krivo ljudima jer Ney zna pravo uživati u životu, za razliku od ostalih papaka
2 2
Usamljeni Hashishar
Pa šta treba da radi da se opusti? Da neće možda gledati Zadrugu?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti