4

Komentari (4)

denimen9
Krivo ljudima jer Ney zna pravo uživati u životu, za razliku od ostalih papaka
NKZ1922
Meni licno ne predstavljaju problem te zabave, mislim, dok god igras dobro i pomazes svom timu, sto bi bio problem da se onda i provodis. Jedina zamjerka je sto to sve objavljuje, sto on, sto drustvo. Jbg ipak je profesionalac i trebao bi drzati do svog imidza. Ali Boze moj, svako ima pravo da radi sta hoce.
denimen9
@NKZ1922 tako je brate. Ko voli miran porodični zivot eno mu Rakitic i Sevilla pa nek gotivi i nek navija. Ljudi sebi previše uzimaju za pravo i ovdje iza nekih anonimnih imena glume neke moralne vertikale. Svi fino nesto, prvi kada treba osuditi Adriana sto pije, ovog sto kocka, onog sto pusi nargilu i jede pite kod nane. Sve očevi neki puni savjeta kako zivot treba da se zivi, a debili ko i ja vole samo da komentare pisu
Usamljeni Hashishar
Pa šta treba da radi da se opusti? Da neće možda gledati Zadrugu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.