Stop raspravama: Bliska osoba Neymara otkrila budućnost brazilske zvijezde

Ostaje u PSG-u

Stop raspravama: Bliska osoba Neymara otkrila budućnost brazilske zvijezde

E. Ganibegović

Situacija Brazilca Neymara u PSG -u je neizvjesna, iako još ima ugovor s francuskim prvakom do ljeta 2025. godine.

Neymar je u PSG stigao u ljeto 2017. godine, iz Barcelone, u zamjenu za rekordnu sumu od 222 miliona eura.

Upitan o Neymarovoj situaciji u PSG-u, predsjednik Nasser Al-Khelaifi dao je odgovor koji ostavlja prostora za mnoga tumačenja.

"Da li je Neymar dio novog projekta PSG-a? Ne možemo govoriti o tim temama u medijima. Neki će doći, drugi će otići, ali to su privatne rasprave", rekao je Nasser Al-Khelaifi, prenosi Marca.

Wagner Ribeiro, bivši agent Neymara, otkrio je da brazilska zvijezda ne razmišlja o odlasku iz PSG-a, a glavni mu je cilj s francuskom momčadi osvojiti Ligu prvaka.

Osim toga, Neymar je oduševljen projektom pariškog kluba koji je produžio ugovor s francuskom zvijezdom Kylianom Mbappeom te želi unaprijediti ovu skupinu igrača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Neymar ima san, osvojiti Ligu prvaka s PSG-om. Unatoč svim glasinama o mogućem odlasku, vrlo je motivisan i neće stati dok ne ostvari ovaj cilj. Očito mu se sviđa projekt PSG-a. Svake godine Nasser Al-Khalaifi unapređuje momčad u svim područjima. Žele imati najbolje igrače u PSG-u.

Mislim da će Vinicius, Neymar, Antony i Paqueta biti zvijezde Brazila na Svjetskom prvenstvu u Kataru", rekao je Wagner Ribeiro u razgovoru za Goal.

Top Komentari

ubnt2
He jest ovog teško zadovoljit, kovertica prije potpisa, njemu ti je onda odmah san igrati za taj klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi