Po želudac opasne scene na Parku prinčeva: Neymar totalno pogubljen, u suzama završio na nosilima

Brazilac je ozbiljno povrijeđen

Po želudac opasne scene na Parku prinčeva: Neymar totalno pogubljen, u suzama završio na nosilima

Admin Čaušević
Teme:

Kada je postigao gol u 17. minuti Neymar nije mogao ni sanjati šta će mu se desti pola sata kasnije. Bio je to najgori mogući udarac za Brazilca za kojeg je sada ostatak sezone pod velikim znakom pitanja. 

Neymar je poznat kao veliki simulator i neko ko pada na najmanji kontakt, međutim na meču protiv Lillea je sve osim simulirao, pogotovo nakon zastrašujećeg ponovljenog snimka.

Brazilac je iskrenuo zglob desne noge nakon jednog duela i već sada je na pravu jasno da je riječ o teškoj povredi. Šokantan snimak pogledajte ovdje.

Sjajni fudbaler koji je jako osjetljiv na povrede se odmah počeo previjati od bolova. Djelovao je potpuno pogubljen vjerovatno od velikog bola kroz koji je prolazio. 

Iskusni ofazivac PSG-a je počeo i plakati, a sa terena je iznesen na nosilima. Jasno je da ga čeka duga pauza i upitno je kada će ponovo na teren. 

Neymar ima dugu historiju povreda sa zglobom. Njegova teška povreda je stigla za PSG u najgorem mogućem trenutku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/rgomesrodrigues/status/1627295974694572034[/twitter]

Parižane čekaju ključni mečevi, prije svih u Ligi prvaka protiv Bayerna u osmini finala i Neymarovo neigranje će sigurno biti hendikep.

Top Komentari

Mi_Ro
Ja koliko se sjećam,lik se svake godine u isto vrijeme povrijedi......
0 0
Mowzilla
Valja bolan stici na karneval u Rio, pa sestrin rodjendan, mozda i namiri za dan zena, malo prosiriti repertoar kad su mu dan zaljubljenih zamjerili...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi