U Neymarovom novom ugovoru s PSG-om postoji "tajna klauzula"

Želi se vratiti kasnije u Brazil

U Neymarovom novom ugovoru s PSG-om postoji "tajna klauzula"

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Neymar nedavno je potpisao novi ugovor s PSG-om.

Neymara novi ugovor s francuskim klubom veže do ljeta 2025. godine. Potpisivanjem ugovora, Neymar je dobio još bolje uslove, a Parižani su se zaštitili od drugih klubova koji su namjeravali kupiti brazilskog majstora.

U ugovoru koji vrijedi do 2025. godine postoji opcija mogućnosti produženja na dodatnih godinu dana, ali i tajna klauzula koja Neymaru omogućuje povratak u Brazil.

Neymar je odlučio nastaviti karijeru u PSG-u jer je uvjeren da se radi o pravom projektu, s tim da su mu direktor Leonardo i vlasnik kluba Al-Khelaifi obećali još jači tim u narednoj sezoni kako bi se najzad osvojila Liga prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vjeruje se da je ugovor potpisan u subotu vjerovatno posljednji Neymarov u Evropi i da bivši igrač Barcelone, koji zarađuje oko 30 miliona eura po sezoni, planira da po završetku istog ode kući u Brazil

Često je Neymar znao putovati u Brazil čak i za vrijeme bitnih utakmica kako bi uživao s prijateljima i porodicom, slavio razne rođendane i posjećivao noćne klubove. Najviše voli festivale u Rio de Janeiru koje redovno posjećuje.

Top Komentari

Manager
Čekaj ba kakva kaluzula je tačno u pitanju ? Može otići u neki brazilski klub besplatno kad hoće jel ? Ili može otić na karneval u Brazil kad želi ?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi