Problemi za PSG u finišu sezone
FOTO: EPA

Nove glavobolje za Pochettina

Problemi za PSG u finišu sezone

H. Zilić

PSG se bori za titulu u Ligue 1 i očekuje ga drama u finišu, a zadesili su ih problemi.

Ispadanje u Ligi prvaka nije jedina briga za Prinčeve, obzirom da se povrijedio Marco Verratti jedan od ključnih fudbalera Parižana na sredini terena.

Italijan je na treningu doživio istegnuće ligamenata što znači pauzu od minimalno mjesec dana. Nakon pauze ide lakši trening, tako da će proći i više od 30 dana do povratka Verrattija u punu formu što ne odgovara ni itlaijanskoj reprezentaciji koju očekuje nastupa na EURO-u i pitanje je u kakvoj će formi biti ovaj sjajni veznjak. Italijani su u grupi sa Turskom, Švicarskom i Velsom.

Što se tiče PSG-a oni će do kraja sezone voditi veliku brobu sa Lilleom za titulu prvaka Francuske, tako da ovo nisu baš vijesti koje je trener Mauricijo Pochettino očekivao, pogotovo ne nakon eliminacije u polufinalu Lige prvaka od Manchester Citya.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Parižani su već najavili da će biti određenih igračkih promjena na ljeto, a ono što posebno raduje navijače je vjerovatno ostanak najveće zvijezde Brazilca Neymara, dok je sudbina Kylianea Mbapea još uvijek pod upitnikom.

Top Komentari

Mehinaldo
Najdebilnija ekipa u fudbalu najbezobraznija bez ikakve discipline nafurani smetljari predvodjeni onim debilom padavicarom koji je dobar za tik tok snimanje ali za ozbiljne utakmice ne
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi