Neymar otvorio dušu: Tužno je to čuti od protivnika i ne znam koliko ću moći još to da podnesem

Oglasio se na Instagramu

Neymar otvorio dušu: Tužno je to čuti od protivnika i ne znam koliko ću moći još to da podnesem

E. Čaušević

PSG je danas potvrdio da je Neymar ozbiljnije povrijeđen i da će van terena biti mjesec dana.

Neymar se povrijedio sinoć na meču Kupa Francuske protiv niželigaša Caena i izašao je s terena nakon sat vremena igre.

Danas je odradio detaljnje preglede, a PSG je potvrdio da će Neymar van terena sigurno biti barem mjesec dana.

Brazilac se nakon svega oglasio na Instagramu i poručio je da je veoma tužan zbog svega što se deštava, te da ne zna koliko će moći još sve to da podnese.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Tuga je velika, bol konstantna baš kao i plakanje. Još jednom moram prestati raditi ono što najviše voli, a to je igranje fudbala. Ponekad se osjećam neugodno zbog mog stila igre jer kada driblam konstantno me udaraju. Ne znam da li je problem u meni ili nečemu na terenu. Tužno je kad čuješ od protivnika, trenera ili komentatora izjave 'morate ga udariti', 'folira', 'plače', 'on je dijete'. Iskreno to me rastužuje i ne znam koliko ću još moći to da podnesem. Želim da budem sretan dok igram fudbal i ništa više od toga", poručio je Neymar.

Top Komentari

user1598977538
Već počinju pripreme za sestrin rođendan ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi