Neymar sa kultnom "desetkom" na tribinama - Brazilac ima novi klub, potpisuje 2025. godine?!

Brazilci tvrde da je posao završen

Neymar sa kultnom "desetkom" na tribinama - Brazilac ima novi klub, potpisuje 2025. godine?!

Esmer Oštraković

Neymar koji muku muči sa povredama čini se već ima spreman dogovor gdje će nastaviti svoju karijeru nakon Saudijske Arabije. Tako barem tvrde mediji iz Brazila.

Utakmicu između Santosa i Palemirasa Neymar je gledao uživo, a brazilci tvrde da je i čelnicima ovog kluba otkrio da se želi vratiti u klub, te da je dogovor "pao".

Kako tvrde brazilski mediji Neymar se dogovorio sve sa čelnicima Santosa, a nakon toga otišao je u svlačionicu Santosa gdje je obavijestio igrače ovog kluba da se 2025. godine vraća u ovaj klub.

Nedavno je Neymar govorio da ima veliku želju da se vrati u Santos, a kako stvari stoje upravo to će se dogoditi naredne godine. Sigurno je da će to biti velika stvar za ovaj klub.

Njegova posjeta svlačionici Santosa navodno je bila jako brza kako igrači ne bi izgubili fokus sa utakmice protiv Palmeirasa, a Neymar je susret gledao sa tribina.

Oglasi

Kada je ušao u svlačionicu Neymar je odlučio da svakog igrača pozdravi posebno, a to je naravno oduševilo sve fudbalere koji trenutno nose dres Santosa.

Otkako se Marcelo Teixeira vratio na mjesto predsjednika ovog kluba Neymar je uživo gledao dvije utakmice Santosa. Prvi čovjek kluba veliki je prijatelj sa porodicom Neymar, a čak je bio gost u njegovoj kući sa njegovim uzorom Messijem, pišu Brazilci.

View this post on Instagram

A post shared by UOL Esporte (@uolesporte)

Dok je hodao stadionom navijači su mu skandirali da se vrati kući, a kako stoje stvari upravo to će se i dogoditi naredne godine.

Oglasi

Neymar je utakmicu pratio kao veliki navijač Santosa, a čak je na buran način proslavio pogodak koji je postigla ova ekipa.

"Vamooooos", urlao je Neymar, te je aplaudirao fudbalerima Santosa sa navijačima ovog kluba.

Sve je eksplodiralo kada je Peixe postigao gol, a onda je tražio svog uzora na tribinama kako bi proslavio pogodak.

Da li će se pisanja medija iz Brazila stvarno i ostvariti ostaje da vidimo, ali obzirom na veliku želju samog Neymara da se vrati u Santos ništa nije nemoguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi