Neymar se opet poigravao, ovoga puta je žrtva jedan stari lisac...

Brazilac se zabavljao na terenu

Neymar se opet poigravao, ovoga puta je žrtva jedan stari lisac...

PSG-u se sinoć prvi put u ovoj sezoni desilo da ne pobijedi u jednoj utakmici Ligue 1, u kojoj su imali 14 uzastopnih pobjeda.

Seriji je kad-tad morao doći kraj, a prekinuo ju je Bordeaux koji je na svom terenu odigrao 2:2 sa PSG-om i tako pokazao da ekipu sa Parka prinčeva ipak nije nemoguće zaustaviti.

Ipak, u PSG-u nemaju razloga da mnogo žale zbog izgubljena dva boda, a posebno tužan ne bi trebao biti Neymar koji je sinoć postigao novi gol, ali i napravio nekoliko poteza za pamćenje.

Posebno se istakao jednim driblingom kojim je nasamario iskusnog češkog fudbalera Jaroslava Plašila, koji već dugi niz godina nastupa za Bordeaux, a ranije je igrao i za Monaco.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je Plašilu prodao 'tunel', a učinio je to tako nonšalantno da je dobio aplauze i domaćih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi