Srednjoškolac potpisao za PSG: Bit će sada i za video igre, iPhone, čašćenje...
Chabrol trenutno igra za kadete PSG-a, ali ubrzo će sasvim sigurno imati priliku da se predstavi svijetu na najvišoj sceni kada je klupski nogomet u pitanju

Chabrol dobio ugovor

Srednjoškolac potpisao za PSG: Bit će sada i za video igre, iPhone, čašćenje...

Edmir Škorić
Teme:

Iako je tek srednjoškolac, Tidjany Chabrol potpisao je profesionalni ugovor s PSG-om.

Francuski prvak smatra da je Chabrol isuviše talentovan, pa je odlučio da ništa ne prepušta slučaju i 16-godišnjak je dnas potpisao svoj prvi profesionalni ugovor na Parku prinčeva.

On je potpisao ugovor do 2021. godine, a trenutno nastupa za kadete ovog slavnog francuskog kluba.

Nema sumnje da se radi o izuzetno kvalitetnom igraču koji će u budućnosti biti jedna od zvijezda evropskog nogometa, u protivnom ne bi kao 16-godišnjak dobio bogati ugovor s PSG-om.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Još neko vrijeme će nastupati za mlade, ali za godinu-dvije sasvim sigurno će dobiti šansu da igra uz najveće zvijezde pariškog kluba.

Kao i mnogi tinejdžeri, Chabrol obožava video igre, mobitele, izlaske, a sada će sasvim sigurno moći da si priušti sve ono što ranije možda i nije mogao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi