Neymar se zahvaljivao Bogu što kamera snima trening Brazila

Coutinho se pokušao izvući

Neymar se zahvaljivao Bogu što kamera snima trening Brazila

Endin Čaušević

Reprezentacija Brazila sutra navečer igra novu prijateljsku utakmicu, a ovaj put protivnik Kariokama će biti selekcija Salvadora.

Brazilci su prije nekoliko dana pobijedili Sjedinjene Američke Države sa 2:0, a ovo reprezentativno okupljanje završavaju utakmicom protiv Salvadora. Karioke su jučer odradile novi trening, a u centru pažnje našao se Neymar.

Oni su igrali "ševe" kada je Coutinho napravio grešku jer je dva puta udario loptu, ali nije htio to priznati. Ipak, kada je Neymar vidio da je kamera sve snimila znao je da se Coutinho ne može tako lako izvući.

Top Komentari

MirzaBarucic
"Oni su igrali "ševe" kada je Coutinho napravio grešku jer je dva puta udario loptu, ali nije htio to priznati" HAHAHA :)Lik probacio loptu kroz noge saigracu, HALO, pa potrudite se barem sagledati snimak u p.m.
17 0
Keno
Makar sad sigurno znam da ne kopirate tekstovi od drugih
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi