Neymar jednostavno žudi za pažnjom - Pokazao je to već na početku meča sa Srbijom
Neymar jednostavno ne može a da ne bude u centru pažnje na bilo kojoj utakmici (Foto: Screenshot)

Luda situacija

Neymar jednostavno žudi za pažnjom - Pokazao je to već na početku meča sa Srbijom

M. Šljivak

Brazil i Srbija trenutno igraju meč 1. kola Svjetskog prvenstva u Kataru, a već na početku ovog susreta viđeno je nekoliko zanimljivih scena na terenu.

Derbi Brazila i Srbije privlači veliku pažnju svjetske javnosti jer se radi o duelu najvećeg favorita za trofej i potencijalnog iznenađenja na Mundijalu.

Početne minute izazvale su dosta uzbuđenja. Glavnu ulogu je imao ko drugi nego Neymar, koji je svakako u centru dešavanja.

Prvo je zvijezda PSG-a u osmoj minuti skinuo dres. Nakon jednog duela s Lukićem Neymar je povučen za dres, a kako ga je već pola skinuo Lukić, on je odlučio da ga potpuno skine sa sebe.

Ovaj potez iznenadio je sve jer je realno gledajući moglo bez ovakve scene koju je napravio, ali Neymar ne bi bio to što jeste da se o njemu ne priča.

Pet minuta kasnije fenomenalni Brazilac je ponovo u centru pažnje. Umalo je postigao jedan od najboljih golova ikad na Svjetskim prvenstvima.

Oglasi

On je pokušao direktno iz kornera postići pogodak i malo je falilo da to i učini i pokušaj je bio veoma blizu.

Srećom po Srbiju Vanja Milinković-Savić je bio oprezan i uspio je izbiti loptu iz gola, pa je propao ovaj fenomenalan pokušaj Neymara..

Selektori Tite i Dragan Stojković večeras su odabrali sljedeće početne sastave.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Srbija: V. Milinković-Savić, Mladenović, Pavlović, Veljković, Milenković, Živković - Gudelj, Lukić, S. Milinković-Savić, Tadić, Mitrović.

Brazil: Alisson, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro, Danilo, Casemiro, Paqueta, Raphinha, Neymar, Vinicius Junior, Richarlison.

Promo

Oglasi