Neymaru neće biti drago kada čuje šta mu se sprema u Parizu
Foto - EPA

PSG spreman da ga pusti

Neymaru neće biti drago kada čuje šta mu se sprema u Parizu

M. Šljivak

Neymar je 2017. godine stigao iz Barcelone u PSG za cifru od 222 miliona eura.

Međutim, iako je izdvojena najveća cifra u historiji za jedan transfer, Brazilac nije kupio navijače Svetaca i nije napravljen očekivani iskorak u Evropi.

Dosta se govori o eventualnom odlasku 30-godišnjeg Brazilca iz PSG-a. Francuski mediji tvrde da niko ne bi imao ništa protiv toga, ali za sada nema nikakvih konkretnih koraka u odlasku.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdlC2ajFxYd/[/instagram]

Za sada Neymar ostaje u Parizu. Igrač je taj koji nema ništa protiv da i narednu sezonu igra za prvaka Francuske, ali rukovodstvo kluba će pokušati da ga se riješi.

Spremni su na pregovore s brazilskim majstorom. Žele da znaju njegove planove, saopštit će mu navodno i svoje, a to je da više neće imati glavnu ulogu u timu nakon što je Kylian Mbappe potpisao novi ugovor.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdUA2EYoDNb/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bit će sasvim sigurno veoma zanimljivo vidjeti gdje bi Neymar mogao nastaviti karijeru u slučaju odlaska iz Pariza. Povratak u Barcelonu se stalno spominje, ali Katalonci za njega nemaju novca.

Neymar je u dresu PSG-a u ovih pet godina odigrao 144 utakmice i postigao je 100 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi