Neymar stigao u Barcelonu s brojnim koferima

Samo odmor ili nešto više?

Neymar stigao u Barcelonu s brojnim koferima

E. Škorić

Brazilska nogometna zvijezda Neymar narednih će dana boraviti u Barceloni.

Kylian Mbappe je odlučio da ostane u PSG-u i potpisao je novi ugovor, a time su povećane šanse da će Neymar na ljeto napustiti Pariz.

Navodno je ponuđen svom bivšem klubu Barceloni, pa je njegova današnja pojava u srcu Katalonije navijačima ovog tima rasplamlsala maštu.

Brazilski reprezentativac je 2017. godine u ljeto za 222 miliona eura iz Barce prešao u PSG i od tada se u nekoliko navrata povezivao sa španskim klubom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Parižanima Neymar neće biti pretjerano neophodan nakon odluke Mbappea da ostane, dok bi Xavijevoj Barci mnogo značio, iako su navijači podijeljeni, pa su jedni za to da se vrati, drugi smatraju da bi to bio loš potez.


Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1623149500
Za Psg bi bilo bolje da Neymar ode
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi