Ružna Neymarova gesta: Brazilac u centru pažnje zbog neslane šale

Provocirao fudbalera Rennesa

Ružna Neymarova gesta: Brazilac u centru pažnje zbog neslane šale

Teme:

Brazilski fudbaler Neymar, po običaju, bio je u centru pažnje na sinoćnjoj utakmici između Rennesa i Paris Saint-Germaina.

Iako se nije upisao u listu strijelaca, Neymar je bio dobro raspoložen i potrudio se da se o njemu priča i nakon utakmice.

Pored sve svoje fudbalske genijalnosti Neymar ne može pobjeći od problema sa karakterom, pa se na samom kraju utakmicu odlučio i za jednu neslanu šalu. Dok se igrač Rennesa nalazio na podu, Neymar mu je ponudio ruku kako bi mu pomogao da ustane, ali istu je vrlo brzo povukao uz bahati osmijeh. 

Na kraju utakmice se pravdao...

"Protivnici me često provociraju. Na kraju sam se malo i ja našalio, znam da će biti polemika, ali ja se uvijek smijem i šalim s prijateljima. Zašto ne bih malo i sa protivnicima?", smatra Brazilac.

Iako je očito da je Neymaru ovaj potez bio zabavan, igrači Rennesa, s kojima je više puta tokom utakmice ulazio u sukob, sigurno imaju drugačije mišljenje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi