Neymar u Realu? Zidane dao svoje mišljenje

Saga se nastavlja

Neymar u Realu? Zidane dao svoje mišljenje

Posljednjih dana u sportskoj javnosti se ponovo aktivirala priča o novoj destinaciji brazilskog fudbalera Neymara.

Iako je u Paris Saint-Germain stigao na ljeto, Neymar navodno nije pretjerano zadovoljan kako se stvari odvijaju u novoj sredini i voljan je ponovo napraviti transfer. Španci tvrde da je Neymarova želja da se vrati u Barcelonu, s čim je upoznao sve bitne osobe u klubu - od trenera i čelnih ljudi do saigrača, a nije tajna da ga u svojim redovima želi vidjeti i Real.

S pitanjem o fudbalskoj priči dana u Španiji se suočio i Zinedine Zidane.

"Neymarov transfer za 400 miliona eura? Ne bi me iznenadilo. Kad je već plaćeno 222 miliona, ubrzo će biti i 400 miliona", kazao je Zidane.

Francuski stručnjak ne skriva da bi želio Neymara vidjeti u svom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je odličan igrač i uklopio bi se u svaki klub na svijetu", poručio je Zidane.

Gdje će Neymar na kraju završiti, ukoliko uistinu odluči promijeniti sredinu, ostaje da se vidi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi