Možda nisu u dobrim odnosima, ali Mbappe nije mogao ostati imun na ono što je Neymar napravio

Njegov izraz lica je sve rekao

Možda nisu u dobrim odnosima, ali Mbappe nije mogao ostati imun na ono što je Neymar napravio

E. Čaušević

PSG je sinoć razočarao svoje navijače jer je na Parku Prinčeva remizirao protiv Reimsa (1:1) iako je domaći tim nastupio u najjačem sastavu. Da na meču nije bilo previše uzbuđenja najbolje pokazuje činjenica da se najzanimljivija stvar desila tokom zagrijavanja ovih ekipa.

Parižani su imali ulogu favorita u sinoćnjem meču i očekivalo se da će bez većih problema doći do nova tri boda, ali Reims se nije predavao do samog kraja i u posljednjim sekundama meča došao je do boda.

PSG je poveo u 51. minuti kada je Neymar postigao odličan gol za 1:0, ali situacija domaćim otežana je samo nekolkio minuta kasnije jer je Marco Verratti dobio direktan crveni karton.

Reims je to uspio da iskoristi u 96. minuti. Jedan od igrača PSG-a je napravio veliku grešku koju je iskoristio Doumbia i dodao je loptu za Baloguna, a on zaobilazi Donnarummu i pogađa za konačnih 1:1.

Iako je PSG bio sinoć u najjačem sastavu nismo vidjeli previše uzbuđenja, a trio u napadu Messi, Mbappe i Neymar nisu baš blistali kako se očekivalo.

Da je nedostajalo uzbuđenja na meču najbolje pokazuje činjenica da se u centru pažnje našao detalj tokom zagrijavanja pred početak utakmice.

Oglasi

U centru pažnje su bili Neymar i Mbappe koji inače nisu u najboljim odnosima što više nije nikakva tajna. No, na jednu majstoriju Brazilca tokom zagrijavanja ni Mbappe nije mogao ostati imun.

Naime, Neymar je postigao golčinu tokom zagrijavanja, a odmah iza njega stajao je Mbappe koji je sve to pratio. Kamere su snimile Mbappeovu reakciju nakon gola Neymara koja najbolje pokazuje kakvu majstoriju je izveo Brazilac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe i Neymar su u centru pažnje bili na početku sezone kada su se na jednoj utakmici posvađali oko toga ko će izvesti penal i vidjelo se da nisu u najboljem odnosu.

Iako su neizostavni u prvoj postavi PSG-a mediji u Francuskoj pišu da se njihov odnosi i nije previše popravio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi