11

Komentari (11)

Ters
Ovako dijete od 4 godine priča, a ne kapiten.
trzac
Pocinje da me nervira i Messi. 5 godina nisu osvojili LP i sada je sva krivica na upravi. Ponovo sada pravi losu atmosferu u klubu zbog nekog ko je tu zaradjivao 23 mil eura. Ok, puno je dao klubu al je realnost da se potrosio i da je njihovo prijateljstvo postalo teret ekipi. Namjerno su pustili da ih Bayern ubije nebi li otjerali upravu, nanijeli najvecu sramotu klubu u historiji, i sad i dalje truje cijelu ekipu. Trebalo ga je prodati i zdravo, mozda bi imali neku LP slucajno u zadnjih 5 godina ko sto su imali i neki drugi.
TiTu
Cuj slucajno u zadnjih 5 g . Pasa moj ,Real je pokorio Evropu u tih 5 godina ,sasvim zasluzeno ,Liverpool zasluzeno dosao do LP ,Bayern pomeo sve do titule . Sta je tu slucajno? Barca ima problem jer su sve godinama prepustali na Messija i sve ostale igrace su riktali prema njemu. Iskreno ,od kako su Xavi i Iniesta otisli ,ptisla je i ona Barca . Ostali igraci su samo piuni u ekipi ,nista vise...
Mirsad1705
Nemojte samo o Realu i njegovom (sudijskom) "pokoravanju" Evrope! Sjetimo se samo sramnog nepostojećeg penala protiv Juventusa u zadnjoj minuti sudijske nadoknade? Ja bih skinuo kapu svakom klubu i priznao njegove kvalitete kada zasluženo i na osnovu tih kvaliteta osvoji bilo šta, pa bio to i Real, ali realno govoreći, Real je daleko od bilo kakvog zasluženog pehara. Uključujući i onaj za "zasluženo osvajanje" (nakon 11 penala sviranih za Real), Primere.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.