Neymarov komentar na Messijevu objavu o Suarezu dovoljno pokazuje šta se dešava u Barceloni
Foto - Instagram

Podržao Lea protiv rukovodstva kluba

Neymarov komentar na Messijevu objavu o Suarezu dovoljno pokazuje šta se dešava u Barceloni

M. Šljivak

Lionel Messi oprostio se od Luisa Suareza emotivnim pismom na Instagramu.

Šest godina Leo i Luis su skupa rešetali protivničke mreže u dresu Barcelone, ali rukovodstvo katalonskog kluba se odlučilo riješiti Suareza i partnerstvo je okončano.

Messiju je teško pao odlazak dobrog prijatelja. Vidljivo je to u pismu kojeg je poslao, a pažnju u komentarima na Instagramu privukao je i Neymar.

Nekadašnji član Barce odlučio se pridružiti Messiju u žestokoj kritici prema klupskom rukovodstvu i samo je kratko napisao.

"Nevjerovatno je šta rade."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je i sam zbog rukovodstva kluba želio otići, ali na kraju je ipak odlučio ostati i to nakon velike sage, prijetnji i ucjena.

Aktuelno rukovodstvo Barcelone bi početkom naredne godine moglo napustiti klub, a predsjednički izbori zakazani su u martu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

trzac
Pocinje da me nervira i Messi. 5 godina nisu osvojili LP i sada je sva krivica na upravi. Ponovo sada pravi losu atmosferu u klubu zbog nekog ko je tu zaradjivao 23 mil eura. Ok, puno je dao klubu al je realnost da se potrosio i da je njihovo prijateljstvo postalo teret ekipi. Namjerno su pustili da ih Bayern ubije nebi li otjerali upravu, nanijeli najvecu sramotu klubu u historiji, i sad i dalje truje cijelu ekipu. Trebalo ga je prodati i zdravo, mozda bi imali neku LP slucajno u zadnjih 5 godina ko sto su imali i neki drugi.
4 1
Ters
Ovako dijete od 4 godine priča, a ne kapiten.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi