Neymarov otac bijesan nakon povrede Torresa

Samo žuti karton?

Neymarov otac bijesan nakon povrede Torresa

Napadač Atletico Madrida Fernando Torres mogao je sinoć u najmanju ruku završiti karijeru.

Torres je nakon jednog duela sa fudbalerom Deportiva ostao bez svijesti, a doktori su mu se bukvalno borili za život pred sami kraj utakmice. Na svu sreću, Torres je na kraju ipak dobro prošao i vjerovatno će se uskoro vratiti na teren.

Otac fudbalera Barcelone, Neymara, bio je veoma ljut nakon što je saznao vijesti o Torresu jer smatra da se u današnje vrijeme igra previše grub fudbal. Njemu nije jasno kako je fudbaler Deportiva dobio samo žuti karton za start nad Torresom, te je podsjetio na povredu njegovog sina tokom Svjetskog prvenstva 2014. godine nakon duela sa Zunigom.

Iako je rezultat sinoćnje utakmice svakako u drugom planu, podsjetiomo da su Deportivo i Atletico Madrid podijelili bodove odigravši 1:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi