Nezadovoljna zvijezda Reala zatražila odlazak

Toni Kroos nezadovoljan u kraljevskom klubu

Nezadovoljna zvijezda Reala zatražila odlazak

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Toni Kroos uskoro bi mogao napustiti ekipu Real Madrida.

Prema pisanju španskih medija Kroos je zatražio od svog agenta da mu nađe novi klub, jer želi na napusti Santiago Bernabeu. On je jedini član ekipe koji je odbio da prisustvuje božićnoj večeri Real Madrida u srijedu.

Navodno, on je nakon poraza od Villarreala nazvao svog agenta Volkera Strutha i rekao mu da želi napustiti kraljevski klub.

Vijesti oko njegove situacije u Realu pomno prati Manchester United, koji već u januaru želi dovesti Nijemca. Poznato je da je Kroos bio na korak od Uniteda 2014. godine, ali se odlučio na prelazak u Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Manchester Uniteda, za Kroosa su zainteresovani Manchester City, Liverpool, Arsenal i Chelsea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.