Nezadovoljni Slišković: Ovo je katastrofa!

Baka ljut na igrače

Nezadovoljni Slišković: Ovo je katastrofa!

M. Šljivak

Aktuelni prvak BiH Zrinjski pobjedom je otvorio drugi dio sezone. Uspjeli su uz dosta muke da pobijede GOŠK sa 3:2, a dva od tri gola su postigli sa penala.

Trener Blaž Slišković nije zadovoljan usprkos pobjedi. Ističe da je odnos njegovih igrača prema igri bio katastrofalan.

"Iznenađujuća igra GOŠK-a. Mnogo su drugačiji tim od prije nekoliko mjeseci, jer su mnogo organizovaniji, posebno u defanzivi. Teško je igrati protiv ovakvih ekipa i teško je stvoriti i šansu, a naročito dobiti "laganu" utakmicu", istakao je Slišković, koji je igru svog tima okarakterisao kao katastrofalnu.

"Mislim da je ovo katastrofalna igra moje ekipe. Bez truda, bez igre, bez volje. Nema izgovora 'teške su nam noge'. I protivniku su, ali ljudi se trude i bore 90 minuta da dođu do rezultata", istakao je Baka.

Odnos prema igri njegovih fudbalera bio je veoma loš.

"Sa ovakvim odnosom prema igri, publici, klubu, teško možemo očekivati dobre rezultate, a pogotovo da odbranimo titulu. Kritike i igračima i meni. Ja sam najodgovorniji, jer očigledno nisam na najbolji način pripremio igrače. Jesam upozoravao da je GOŠK nezgodan tim, ali izgleda da im je na jedno uho ušlo, a na drugo izašlo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam GOŠK-u na odličnoj igri, a meni i mojim igračima samo negativni komentari", poručio je Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi