Nezadovoljni Zukanović napušta Genou? Pojavio se klub koji ga želi dovesti
Foto: Genoa CFC

Pišu italijanski mediji

Nezadovoljni Zukanović napušta Genou? Pojavio se klub koji ga želi dovesti

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović (31) sve je nezadovoljniji svojim statusom u Genoi.

Zukanović je na startu sezone bio standardan, igrao je prilično dobro, ali u posljednje vrijeme ispao je iz gotovo svih kombinacija i očekuje se da će u nadolazećem prijelaznom roku promijeniti sredinu.

Tako barem navode italijanski mediji, tačnije Corriere dello sport, prema čijim tvrdnjama bi 31-godišnji bh. defanzivac svoju karijeru mogao nastaviti u Frosinoneu koji se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu u Serie A.

Svjesni težine situacije u kojoj se nalaze u Frosinoneu intenzivno tragaju za kvalitetnim defanzivcem, a upravo je naš Zukanović na vrhu liste želja čelnika kluba, koji su navodno već i uspostavili kontakte s Genoom kako bi se transfer realizovao u januaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zukanović je, što se kaže, već i starosjedioc u Italiji. Na Apeninima nastupa od 2014. godine i dosad je prije nego što je došao u Genou igrao za Chievo, Sampdoriju, Romu i Atalantu. Ranije je još bio član Genta, Kortrijka, Eupena, Dendera, Željezničara, Veleža...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi