Nezapamćeno: Ni kladionice nisu pametne pred duele Boce i Rivera
Bliži nam se prvo veliko argentinsko finale Copa Libertadoresa i jedino pravilo je da - nema pravila

Izjednačene kvote

Nezapamćeno: Ni kladionice nisu pametne pred duele Boce i Rivera

E. Škorić

Rijetko se dešava da su koeficijenti na ekipe isti, ali u slučaju finala Copa Libertadoresa je baš tako.

Dva najveća argentinska kluba iz Buenos Airesa sastaju se u finalu Copa Libertadoresa i teško je zaista prognozirati ko će biti bolji u naredna dva meča.

Prvi se igra na Bombonjeri gdje je Boca domaćin za četiri dana, a onda je revanš za 15 dana na Momentalu.

Kladionice su kao nikad prije uspjele da izjednače koeficijente za dva tima koja igraju finale. Tako je kvota na Bocu (da će biti prvak) 1.90, baš kao i na River Plate.

Ni peni razlike, ali to je baš tako, ovdje se ništa neće znati do posljednjeg minuta dvomeča, samo je pitanje koliko će biti crvenih i žutih kartona, a bojimo se da bi i ulice Buenos Airesa mogle da dožive ozbiljne štete narednih 20-ak dana.

Što se tiče utakmice u subotu, na Bocu je kao domaćina kvota čak 2.70, a na pobjedu gosta 3, dok je kvota na neriješeno 2.90.

Naravno, bukmejkeri ne očekuju puno golova na ovom duelu, ali bogatu ponudu možete pronaći na stranici MOZZART kladionice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi