Dva gola Višće

Nezaustavljivi Edin Višća!

M. Šljivak

Edin Višća briljirao je u susretu devetog kola turske Superlige protiv Konyaspora.

Reprezentativac naše zemlje je u visokoj pobjedi Basaksehirspora slavio s 4:0, a Edin je u ovom susretu postigao dva pogotka.

Prvo je u 68. minuti susreta prekrasno pogodio za povećanje prednosti na 2:0, da bi u osam minuta prije kraja još jednim prelijepim pogotkom postavio konačnih 4:0.

Bh. reprezentativcu je ovo šesti pogodak u novoj sezoni, a još je jednom pokazao da je zaista u životnoj formi. Pogađa, asistira i prosto je nezaustavljiv za protivnike.

Ovakvi nastupi brzonogog krilnog fudbalera svakako raduju i selektora reprezentacije BiH, Mehmeda Baždarevića, pred susrete baraža sa selekcijom Irske.

Sjajni Edin Višća...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.