Petev uputio naknadni poziv

Nakon nedolaska Kovačevića

Petev uputio naknadni poziv

H. Zilić

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev uputio je naknadni poziv za akcije u Ligi nacija.

Nakon nedolaska Vladana Kovačevića na okupljanje „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine selektor je u nacionalni tim pozvao golmana Borca i naše mlade reprezentacije Nikolu Ćetkovića.

Ovaj čuvar mreže se danas u Zenici priključio „A“ timu, saopšteno je na zvaničnom sajtu NFSBiH.

Ćetković je rođen 6. februara 2002. godine u Banjaluci i nastupao je za sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine.

U dresu seniorskog tima je ubilježio jedan nastup 19. decembra prošle godine u prijateljskoj utakmici sa Sjedinjenim Američkim Državama u Los Angelesu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, Zmajeve u subotu 4. juna sa početkom u 18 sati očekuje prva utakmica u novom ciklusu Lige nacija kada gostujemo reprezentaciji Finske.

Top Komentari

krems_krems12
Da nije zalosno bilo bi smjesno. Eto sad golman Borca ispade kalibar za reprezentaciju. Danas je najlakse biti fudbaler. Malo se usminkas, istetoviras, fino osisas i samo imas jaka ledja. Eto te u prvom timu, a poslije i u reprezentaciji. Jadna si reprezentacijo, nikada jadnija nisi bila. Tuga, jad i čemer.
19 1
kondor11
**** ti vico mrtve i ti njemu klosaru bugarski
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi