"Možemo biti zadovoljni onim što smo do sada uradili"

NFSBiH: Pomoć za klubove svih rangova takmičenja

7

Komentari (7)

sipopugaloma
Hocete li kazniti zeljeznicar jer su ugrozavali sve vrijeme zdravlje ljudima i doveli u pitanje odigravanje lige igrwjuci sa desetak zarazsnih ?
rodjak
mater vam ****m gdje su prenosi utakmica,sta ste uradili da navijaci mogu pratitri svoje klubove.Onaj samoproglaseni pocasni predsjednik je najveci krivac za sve ,klubovima dajete mrvice a vi se talite kako hocete.Sve vas treba izbaciti s noge na nogu iz saveza samo mislite o svojim foteljama a nista ne radite za dobrobit BiH fudbala .Eto Vice sada kod vas taman je profilom ko i pocasni predsjednik fino ce se uklopiti u korumpirani savez i poslusne delegate
tcity055
**** li ti Begic mater lopovsku.
enko
Jadan je onaj koga vi pomazete.podijelio begic terene sa umjetnom travom za uslugu clanovima izvrsnog odbora koji su ga proglasili pocasnim
Hole12
Koliko ste samo love između sebe podijelili? Klubovima dajete mizerne cifre, ne borite se za njih kod UEFE, mlade talente tjerate. Ništa niste dobro uradili od rata na ovamo!
zgembo.popuslic
Vjerovatno je neka mizerna cifra cim ne spominju kolika je lova u pitanju, stid ih reci
papagaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.