Kanteu nije dozvoljeno da ide na vjenčanje, pa odlučio napustiti Chelsea, klub se brzo oglasio

"Totalna glupost"

Kanteu nije dozvoljeno da ide na vjenčanje, pa odlučio napustiti Chelsea, klub se brzo oglasio

Edmir Škorić

Chelsea demantuje da je francuski reprezentativac N'Golo Kante odlučan da napusti klub u januaru.

Francuski list Le Parisien je objavio kako je veznjak bijesan jer mu je trener Frank Lampard zabranio da propusti trening kako bi prisustvovao vjenčanju svog prijatelja neposredno prije reprezentativne pauze.

U istom članku se navodi da je Kante igrač koji sanja o transferu u Real Madrid i da već u januaru želi otići iz kluba koji ga "ne poštuje dovoljno".

Međutim, glasnogovornik Chelseaja je zaustavio takve glasine rekavši da je sve to "totalna glupost".

Kante je neizostavan na treninzima Chelseaja, a do sada je propustio tek nekoliko u trenucima kada je počeo da hara koronavirus ranije ove godine-

Kanteu su još preostale nešto manje od tri godine od ugovora na Stamford Bridgeu, ali veći dio ove godine povezan je s odlaskom iz Londona. Osim s Realom, zahvalni veznjak se povezivao i sa Chelseajem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, on je redovno starter u novoj sezoni, što znači da Frank Lampard zaista ozbiljno računa na njega.

Francuz je u Chelsea došao 2016. godine iz Leicestera i osvojio je naslove i sa Plavcima i sa bivšim timom. Za londonski klub je već sakupio 175 nastupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597849779
Pa ljudi logicno je da ce bit grešaka Skoric piso tekst
5 1
kostro
"Osim s Realom,zahvalni veznjak se povezivao i sa CHELSEAJEM..." A gdje to Kante igra sad?????? U Vrbanjusi????????
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi