Nije isto kada Kante izlazi iz igre ili neki 'obični' fudbaler

Sve je jasno sa priloženog snimka

Ngolo Kante veliki je miljenik francuskih navijača.

Nije isto kada Kante izlazi iz igre ili neki 'obični' fudbaler
Foto - Screenshot

Fenomenalni veznjak Chelseaja je i protiv Bugarske odradio jako dobar meč, a selektor Didier Deschamps odlučio je da ga malo odmori pred Evropsko prventvo.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Tako je Kante napustio igru u 65. minuti, a publika na 'Stadionu Francuska' jasno je pokazala šta misli o ovom fenomenalnom fudbaleru.

Salve ovacija stigle su sa tribina za Kantea koji je zahvalio publici na ovako divnom ispraćaju.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Nije isto kada Kante napušta igru i kad neko drugi izlazi sa terena.

Kante opisivao sam sebe: "Ne govorite mi da sam najdivniji"

O Kanteu je ispričano i napisano dosta toga. Praktično svi su složni u jednom, a to je da je Kante najskromniji i najfiniji fudbaler na svijetu.

Stekao je 30-godišnji veznjak ogromnu popularnost zbog svog ponašanja i zalaganja na terenu, ali kako kaže samo želi da bude normalna osoba.

"Nastojim da radimo ono što smo uvijek radili, budem prirodan, da dam sve od sebe na terenu, da navijače učinim sretnim, to radimo s određenim zadovoljstvom."

"Istina je da ponekad možete imati reputaciju da ste predivni, ali ja sam samo normalna osoba, jedan od mnogih igrača", kazao je Kante.

"Ne mora mi se govoriti da sam najdivniji, ja sam samo igrač kao ostali. Nekad je to previše. Ne mora biti tako. Slažem se dobro sa saigračima, imam dobar odnos s ljudima koje sretnem na ulici i ljudima."

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa