Prišao mu nepoznat čovjek s posebnim dresom, a Kante je onda sve oduševio svojim potezom

Ima zaista veliko srce

Prišao mu nepoznat čovjek s posebnim dresom, a Kante je onda sve oduševio svojim potezom

E. Čaušević

N'Golo Kante je zbog svoje skromnosti, ali i sjajnih partija na fudbalskom terenu postao jedan od omiljenih ličnosti sportske javnosti.

Chelsea je prošlog vikenda uspio da osvoji drugu titulu u Ligi prvaka nakon što su u finalu sa 1:0 pobijedili Manchester City, a Kante je bio igrač utakmice.

Francuski veznjak ima zaista nevjerovatnu životnu priču s obzirom da je prije devet godina igrao u nižem rangu francuskog fudbala i htio je da odustane od karijere, a onda je napravio velike stvari.

Kante je prvo osvojio titulu prvaka Engleske s Leicesterom, a potom je prešao u Chelsea gdje je uspio da osvoji sada i Ligu prvaka.

Također, ovaj sjajni veznjak je prije tri godine postao prvak svijeta s Francuskom, a upravo će s Trikolorima pokušati ovog ljeta da osvoji i Evropsko prvenstvo.

Mnogi smatraju da bi Kante trebao biti jedan od kandidata za Zlatnu loptu jer je to svojim igrama sigurno zaslužio.

Međutim, i pored toga što je postao velika zvijezda njegova skromnost i fantastično ponašanje van terena se nije promijenilo.

Kante je to još jednom dokazao kada mu je jedan od fanova prišao nakon finalne utakmice da bi se s njim fotografisao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sjajni veznjak je sve oduševio jer je ovom navijaču dao svoju zlatnu medalju kako bi se s njom fotografisao, a bio je iznenađen kada je vidio da ovaj navijač ima i poseban dres s njegovim imenom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Dobro je, skontali smo da ima veliko srce i da je skroman. Ne trebate postavljati 18 članaka samo o njemu.
8 8
spectron
Daj ba jedan članak o Amri i Džeki niste dugo :')
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi