Skoro zaplakao od sreće: Jorginho dobio sjajno iznenađenje u italijanskom restoranu

Zbog osvajanja Lige prvaka

Skoro zaplakao od sreće: Jorginho dobio sjajno iznenađenje u italijanskom restoranu

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja ove sezone sve su iznenadili osvajanjem Lige prvaka.

Chelsea je prije sedam dana u finalu Lige prvaka pobijedio Manchester City sa 1:0 i po drugi put u svojoj historiji uspio je osvojiti trofej prvaka Evrope.

Plavci nisu baš blistali ove sezone u Premiershipu i Ligi prvaka, ali nakon što je Thomas Tuchel prije nekoliko mjeseci izabran za novog trenera sve se preokrenulo.

Chelsea je bio odličan u nokaut fazi u kojoj su na putu do finala uspjeli da izbaci Atletico Madrid, Porto i Real Madrid.

U finalu je za mnoge City bio veliki favorit, ali na kraju Chelsea je uspio da pobijedi sa 1:0 i dođe do trofeja.

Mnogi igrači Chelseaja su odmah nakon meča krenuli na okupljanje svojih reprezentacija jer za njih nema odmora i očekuje ih nastup na Evropskom prvenstvu.

U centru pažnje našao se Jorginho koji se sprema sa selekcijom Italije za Euro. Jorginho je s prijateljima bio u jednom italijanskom restoranu, a tu ga je dočekalo sjajno iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, vlasnik restorana je uz himnu Lige prvaka uručio poseban poklon veznjaku Chelseaja koji je bio itekako iznenađen i nije mogao da sakrije svoje emocije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi