"Kante govori da ne vara, ali radi to često, govorim istinu, on vara!"

Otkriveno drugo lice zvijezde Chelseaja

"Kante govori da ne vara, ali radi to često, govorim istinu, on vara!"

A. Čaušević

N'Golo Kante je zbog svoje radne etike, poniznosti i skromnosti omiljen igrač velikom broju ljubitelja fudbala. 

Od dolaska u Leicester City Kante je postao jedan od najboljih veznjaka svijeta, a sreću da ga u svojim redovima ima je ekipa Chelseaja te reprezentacija Francuske.

O tome kakav je Kante kao osoba van terna govorio je Paul Pogba kazavši za svog sunardonjaka da puno vara i da to radi lukavo i pametno.

"On dosta vara. Dsota. U kartanju i drugim igrama. Iskreno. Govorim istinu. On vara", kazao je Pogba za beIn Sport.

"Reći će da ne vara, ali radi to. Radi to na lukav način. Pametan je dečko N'Golo. Ali to je u redu. Morate ga voljeti", govori zvijezda Manchester Uniteda.

"On je najomiljeniji igrač u historiji fudbala. Ne možete ga mrziti, to je nemoguće. On je ponizan, ljubazan, profesionalan, nikad se ne žali."

"Reći ću i da ga nema na terenu. Ne vidite ga i onda odjednom je tu. Uzme loptu i završi sve. Ima ga svugdje."

Kante i Pogba su prije tri godine zajedno u reprezentaciji Francuske osvojili Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a isto će za cilj imati i ovog ljeta na Evropskom prvenstvu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi