Ni Arda nije ostao imun na nevjerovatnu Mirtu i propričao na hrvatskom: "Hvala brate"

Dao joj je obećanje

Ni Arda nije ostao imun na nevjerovatnu Mirtu i propričao na hrvatskom: "Hvala brate"

E. Čaušević

Fudbaleri Galatasarayja u četvrtak su na svom terenu pobijedili Hajduk sa 2:0 u meču 3. pretkola Evropske lige.

Galata je uspjela da se plasira u play-off Evropske lige, a Hajduku su Istanbulu presudili Younes Belhanda i Ryan Babel golovima u samom finišu utakmice.

Međutim, u centru pažnje ponovo je bila voditeljica splitskog kluba Mirta Šurjak koji je svojim izgledom sve ostavila bez teksta.

Mirta je bila u izazovnom izdanju na ovom meču, te je ponovo pokazala svoj bujni dekolte.

Izjavu za Hajduk TV dao je čak i Arda Turan, te ni on nije uspio da ostane imun na zanosnu Mirtu.

"Čestitam Hajduku jer su dobro igrali. Mladi su i nikome nije lako doći u Istanbul, ali oni su se držali svojeg sistema i pokazali su da imaju svijetlu budućnost", rekao je Arda, a Mirta ga je potom pitala da li je nekada bio u Hrvatskoj ili u Splitu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nisam bio, ali nadam se da ću doći kad se situacija popravi".

"Trebali biste doći jer Hajduk isto ima vatrene i glasne navijače. Po tome su poznati", dodala je Mirta, a Arda joj je kratko odgovorio: "Obećavam da ću doći. Hvala brate, ćao brat".

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
Jest neko zagorio.
11 0
Zulfikar
Cuj “pokazala svoj bujni dekolte”???? Novinarstvo na nivou kafanluka....fujjjj u normalnim drustvima za ovo se ide na sud.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi