Karius se vraća na Anfield i to odmah

Žalio se FIFA-i

Karius se vraća na Anfield i to odmah

A. Čaušević

Loris Karius tip golmana za kojeg se može reći da je poznatiji po svojim kardinalnim greškama nego fantastičnim intervencijama.

Za Kairusa je sve po zlu krenulo u finalu Lige prvaka 2018. godine kada je napravio niz nestvarnih kikseva i Real Madridu omogućio da treći put u nizu pokori Stari kontinent.

Njemački golman je nakon toga otišao u Bešiktaš na dvogodišnju posudbu. Turski velikan ima pravo da otkupi njegov ugovor, ali kako sada stvari stoje to se neće desiti.

London Evening Standard piše da bi se Karius odmah mogao vratiti na Anfield Road jer se već uputio žalbu FIFA-i s obzirom da mu Bešiktaš nije isplatio nekoliko plata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 26-godišnjak se nadao kako će u Istanbulu pronaći mir, međutim to se nije desilo jer uspjevao da napravi veće greške nego u finalu u Kijevu. Do prekida aktuelne sezone primio je čak 46 golova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi