Ni Real ni Barcelona: Kojem klubu iz La Lige je ponuđen Eriksen?

Sjajni Danas napušta Spurse?

Ni Real ni Barcelona: Kojem klubu iz La Lige je ponuđen Eriksen?

Admin Čaušević

Među fudbalerima čiji bi eventualni transfer ovog ljeta izazvao najviše odjeka je svakako i sjajni Christian Eriksen. 

Sjajni Danac se spominjao kao moguće pojačanje Barcelone i Real Madrida, a na kraju bi mogao završiti u Atletico Madridu.

AS tvrdi da se predstavnik Tottenhama sastao sa Miguelom Angelom Gilom, direktorom Jorgandžija, te mu je ponudio dovođenje Eriksena.

Odlični veznjak igra fudbal života, a njegov dolazak bi Atletico koštao između 60 i 70 miliona eura bez obzira što mu ističe ugovor u junu 2020. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prošle sezone je odigrao 10 golova i upisao 17 asistencija, a prema Transfermarktu njegova vrijednost se procjenjuje na 100 miliona eura.

Top Komentari

Grohot
odigrao 10 golova?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi