Ni traga, ni glasa o suspendovanom fudbaleru Partizana

Trener ne zna gdje se nalazi

Ni traga, ni glasa o suspendovanom fudbaleru Partizana

Defanzivac Partizana Cedric Gogoua je nedavno izbačen iz prvog tima crno-bijelih.

Od tog momenta, mladom fudbaleru iz Obale Slonovače se izgubio svaki trag. Pred utakmicu sa Voždovcem, novinare je na press konferenciji zanimao komentar trenera Partizana Marka Nikolića, koji im je iskreno odgovorio da ne zna gdje se Gogoua nalazi.

"Ja i ne znam gdje se nalazi Gogoua, ali to svakako nije tema za mene. Ova priča je otišla na klupski nivo i nisam upućen u detalje. Trenutno razmišljam o onima koji su tu i koji su nam spremni pomoći", rekao je Nikolić, te dodao:

"To je mlad igrač i takve stvari se dešavaju. Kada mlad igrač napravi takvu grešku, može mu se oprostiti".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, Cedric Gogoua je nedavno uhapšen u Beogradu zbog toga što je vozio pijan, a u posljednjih nekoliko mjeseci je u potpunosti van forme i rijetko je igrao u prvoj postavi kluba iz Humske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi