Ni West Ham ni Aston Villa: Poznato gdje ide Begović?
Foto: Qarabağ FK

Posljednje informacije iz Engleske

Ni West Ham ni Aston Villa: Poznato gdje ide Begović?

Asmira Begovića bi, po svemu sudeći, mogli i u nastavku sezone gledati na golu Qarabaga.

Iskusni bh. golman se po završetku posudbe vratio u Englesku i stavio na raspolaganje Bournemouthu, no čini se kako trener 'Trešnjica' Eddie Howe ni sada ne računa na njega i novi transfer sve je izvjesniji.

S Begovićevim imenom su se prethodnih dana u vezu dovodili mnogi klubovi, ponajviše Aston Villa i West Ham, no prema informacijama iz Engleske, čelnici Bournemoutha nemaju namjeru davati ga klubovima s kojima vode direktnu borbu za opstanak.

Tako će Begović na kraju najvjerovatnije ostati u Qarabagu čiji su čelnici voljni da ga dovedu na novu posudbu, a protiv takvog raspleta, navodno, nemaju ništa ni u Bournemouthu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom prethodnih mjeseci Begović je pružao odlične partije na golu Qarabaga. U nekoliko navrata je biran u najbolji tim kola, proglašen je i najboljim stranim golmanom u ligi, ali sve to, ispostavit će se, nije bilo dovoljno da vrati povjerenje Eddiea Howea.

S Bournemouthom, podsjetimo, ima ugovor do 2021. godine. 

Top Komentari

Adnanos
Najbolji strani golman? Koliko strani golmana ima u toj ligi?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi