Stop Begoviću kao signal za Šehićev transfer karijere?

Britanski mediji špekulišu

Stop Begoviću kao signal za Šehićev transfer karijere?

A. Čaušević

Ibrahim Šehić bi od uskoro mogao čuvati mrežu jednog od klubova iz Premiershipa, ukoliko se pisanje britanskog Daily Stara ispostavi tačnim. 

Nakon što je Eddie Howe stopirao prelazak Asmira Begovića otvorila su se vrata Ibrahimu Šehiću za transfer karijere i odlazak u najjaču ligu svijeta.

Howe je jasno poručio da iskusnog Trebinjca neće pustiti u direktne konkurente Bournemouthu u borbi za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala, tj. West Hamu i Aston Villi.

Begović je spreman na novo smanjenje plate od 110.000 funti sedmično samo da bi branio redovno.

"Napravio sam to u dresu Qarabaga i napravio bih to opet", poručio je Begović nedavno.

Daily Star navodi da bi ovakva Howeava odluka mogla u Premiership dovesti Šehića koji je već neko vrijeme broj 1 u reprezentaciji BiH.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivšem golmanu Željezničara ugovor s Erzurumsporom ističe u junu, a Aston Villa i West Ham su upoznati sa činjenicom da bi ga tokom zime mogli dovesti za 1.5 milion funti.

Prvi golman Ville Tom Heaton je zbog povrede križnih ligamenata završio sezonu, dok novi menadžer West Hama, David Moyes, traži zamjenu rekonvalescenta Lukasa Fabianskog.

Top Komentari

konjnakvadrat
To bi bili super za Sehica, vrijeme je da ide u jacu ligu
8 2
Eod
Ma to je ***** od golmana samo se prodaje kroz reprezentaciju,sa begovicem na golu smo izborili brazil sa ovim konjom nismo ni baraz uganjali smece od golmana,dje se moze porediti liga u kojoj je on branio i u kojoj sad brani dok je begovic cijelu karijeru u naj jacoj ligi,eto bio je u qarabagu niko mu nije mogo gola skoro dati takva je to liga u kojoj se sehic proslavio
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi